foto 01 foto 02 foto 03

Wie zijn we

La Somma paardrijcentrum is circa 35 jaar geleden opgericht en staat bekend als een van de beste in Umbrië.

Prachtig gelegen boven op een heuvel, omgeven door bossen en uitkijkend over bergen en valleien is La Somma een prachtige vakantieplek om de stress van alledag te vergeten.
Het paardrijcentrum ligt slechts 13 km van Spoleto, een prachtige Romeinse middeleeuwse stad, te bezoeken door zowel ruiters als niet-ruiters.La Somma is een familie-onderneming geleid door de twee broers Agostino and Giancarlo Bevilacqua geholpen door hun vier kinderen, allen professionele ruiters en hun vrouwen, Giuliana en Clara.
Alle leden van de staf zijn gekwalificeerde professionals er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid, maar vooral het plezier in paardrijden staat voorop.

Agostino Bevilacqua
Agostino is verantwoordelijk voor de paarden. Hij is geboren en getogen in deze bergen en wat hij niet weet over paarden, is het weten niet waard! Hij wordt geholpen door zijn zoon Lorenzo.

Giancarlo Bevilacqua
Giancarlo regelt alle adminstratieve zaken, de bar en het clubhuis en zorgt dat alles in en rondom het centrum soepel en gladjes verloopt.

Andrea Bevilacqua
Andrea is verantwoordelijk voor de paardrijlessen, voor zowel beginnende als gevorderde ruiters. Hij heeft reeds diverse springcompetities op zijn naam geschreven.

Valentina Bevilacqua
Als ze niet op het paard zitten, Valentina ponylessen, waar ze op hun eigen, originele wijze invulling aan geven.

Adolfo Poli
Een gekwalificeerde instructeur met vele jaren ervaring. Adolfo geeft paardrijlessen maar treedt ook als gids op voor de buitenritten. Hij spreekt vloeiend Engels.

Clare Pedrick
Zij is Engelse en woont al vele jaren in Italie. Zij vergezelt je op de buitenritten en is het aanspreekpunt voor engelssprekenden. Clare spreekt vloeiend Italiaans. clareped@alice.it of +39 347 3391701.

© 2011-2024 ASD Centro Ippico "La Somma" VAT IT01931030546 credits