foto 01 foto 02 foto 03

Het paardrijcentrum

Of je nu een ervaren ruiter bent of een beginner, of je nu een hele week tot je beschikking hebt of slechts een paar dagen, wij hebben de perfecte paardrijvakantie voor jou.

                   

                   

Gelegen op een van de mooiste plekken in Europa, biedt la Somma paardrijcentrum je een reeks van paardrijtochten aan, die je leiden over verlaten bergtoppen, door verborgen valleien en Middeleeuwse bergdorpen in de nog ongerepte natuur van Umbrië, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan.

Samen met goed getrainde paarden gaan we op pad voor een herdenkingswaardige halve dag danwel een dagtocht, we stoppen voor de lunch op beschaduwde, afgelegen plekken met voldoende tijd om te genieten van de adembenemende vergezichten.
Eten is een belangrijk sociaal gebeuren in Italie.
De uitstekende huisgemaakte maaltijden met Umbriaanse ingrediënten gaan vergezeld van een heerlijk glas wijn.
De accomodatie bestaat uit goed uitgeruste appartementen en de Bevilacquas zullen er persoonlijk voor zorg dragen dat je je er thuis voelt.

Onze goed getrainde gidsen letten op veiligheid maar ook op het plezier van paardrijden.
Er wordt veel aandacht besteed aan een goede match tussen mens en paard zodat eenieder zich op zijn gemak voelt.
Tegen een extra betaling worden dressuur en springlessen verzorgd door gekwalificeerde instructeurs van de Italiaanse Federatie (FISE) voor zowel beginnende ruiters die aan hun stijl willen werken danwel gevorderde ruiters die hun techniek willen verbeteren.


Er is genoeg te beleven voor de niet-ruiters zoals wandeltochten, het bezoeken van wijngaarden danwel het bezichtigen van de nabijgelegen stad(-jes) zoals Spoleto en Assisi. Rome kan gemakkelijk per trein worden bezocht. Vraag naar de speciale korting voor niet-ruiters.

Voor een verblijf van een week, bieden we twee programma's aan. Een, De Umbrië 

verkenningstocht, een standaard programma, van waaruit we de omgeving verkennen met afwisselend halve en volle dagtochten.
Een andere tocht, Romeinse ruïnes en in de voetstappen van St. Franciscus, bieden we alleen in de zomermaanden aan en is inclusief een tweedaagse tocht met kampeer overnachting. Samen met de paarden overnachten we op een spectaculaire bergtop.
Beide programma's zijn geschikt voor alle niveaus.

We bieden ook korte vakanties aan, inclusief een lang weekend.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Wij bieden op maat gemaakte vakanties aan en kunnen in onderling overleg ook alternatieve data aanbieden. Neem contact op met Clare Pedrick via clarepedrick@gmail.com voor deze of andere vragen.

© 2011-2024 ASD Centro Ippico "La Somma" VAT IT01931030546 credits